Lid worden?

Als u lid wilt worden van de Groenendijkruiters kunt u het beste een e-mail sturen naar een van de bestuursleden. Zij kunnen u goed informeren en samen met u (en de instructie) overleggen welke les het meest geschikt is. 

U kunt hierna het inschrijfformulier (en de bijbehorende informatie set) uitprinten. Het ingevulde formulier kan worden opgestuurd naar de ledenadministratie of overhandigd aan één van de bestuursleden.

Download het inschrijfformulier door met de rechtermuisknop op de link te klikken en vervolgens "opslaan als" te kiezen. U kunt het formulier, dat u vindt op pagina 4, invullen, opslaan en uitprinten.  Aanmelding per e-mail is alleen mogelijk als u het formulier, voorzien van uw handtekening, inscant en in een pdf file aan ons toestuurt.

Let op: Vergeet niet om het uitgebreide set informatie goed door te nemen. Hierin staan niet alleen de huisregels en rijbaanregels, maar ook praktische basiskennis over paarden, veiligheidstips en hoe te handelen bij onverhoopte calamiteiten.