Wie zijn wij?

Wij zijn een breed geori├źnteerde vereniging die het paardrij-plezier van onze leden hoog in het vaandel heeft staan.

Wij vinden het heel belangrijk om onze jonge ruiters en amazones een goede basis bij te brengen. Ook willen wij goede trainingen faciliteren voor de wat meer ervaren (wedstrijdrijdende) leden.

Indoor seizoen

Van oktober t/m maart organiseren wij indoor KNHS dressuurwedstrijden, die voor iedereen met een startpas toegankelijk zijn. Voor de klasse B t/m M2 maken we gebruik van de 20x40 binnenbaan. De andere 20x40 binnenbaan is dan grotendeels beschikbaar om los te rijden. Voor de klasse Z richten we de binnenbaan in als 20x60 ring en kan in de resterende binnenbaan of in de 20x60 m buitenbaan worden losgereden.

Outdoor seizoen

Ook organiseren wij ieder jaar vijf buitenwedstrijden: in april, mei, juni, juli en september. Op deze wedstrijden starten de combinaties in de klasse B t/m M2 in de 20x40 buitenbaan en die in de klasse Z en ZZ-Licht in de 20x60 ring. Er wordt dan binnen losgereden.

Activiteiten kalender

Naast de wekelijkse lessen en de wedstrijden, hebben wij ook een goed gevulde activiteiten-kalender. Zo organiseren wij oefenspringparcoursen, Sinterklaasfeest, Nieuwjaarsreceptie maar ook bijv. schriktraining en diverse andere clinics (springen, dressuur, longeren). Iedere zomer organiseren we een clubdag met barbeque voor onze leden. En, als je nog idee├źn voor activiteiten hebt, horen wij het graag!