Wedstrijdinformatie

De KNHS dressuurwedstrijden georganiseerd door de Groenendijkruiters, zijn in overleg met het Regiobestuur van Zuid-Holland vastgesteld en goedgekeurd door de KNHS.                                                                                             

Tijdens onze indoorwedstrijden maken wij gebruik van de 20x80 m binnenbaan van HC Xenophon - voor zowel het losrijden als de proef. Tijdens onze outdoorwedstrijden maken we gebruik van de mooie 20x60 m buitenbaan. Alle startende combinaties rijden dan binnen of buiten los.

Inschrijven voor de wedstrijden kan via mijnknhs en met behulp van het KNHS inschrijfformulier dressuur en springen (MS Wordfile, 50 KB). Alleen dit KNHS inschrijfformulier is rechtsgeldig als inschrijf-document totdat de online inschrijfmogelijkheid op "Mijn KNHS" is geactiveerd. Vul het inschrijfformulier volledig in en mail dit naar wedstrijdgroenendijkruiters@gmail.com.

De kosten van deelname aan onze KNHS wedstrijden bedragen voor pony's t/m L2 € 7,00 en vanaf M € 8,00 per proef en voor paarden € 9,00 per proef (voor eigen leden). Je kunt je tot één week voor de wedstrijddatum kostenloos afmelden.

Het vraagprogramma van onze wedstrijden staat op mijnknhs. Op dit platform verschijnen zo'n 7 dagen voor de wedstrijddatum ook de startlijsten. 
Let op: check de startlijst ook vlak voor de wedstrijddag nog even, om te zien of er nog laatste wijzigingen zijn.

Wijzigingen of afmeldingen 
Graag e-mailen naar wedstrijdgroenendijkruiters@gmail.com